Uitnodigingsbrief

Beste mensen, vrienden,  Anna Paulowna, januari 2011.

Met vele van jullie en tal van anderen hebben we wel eens gesproken over onze ideeën om het erf Bouwlust nog een keer een vitale impuls te geven, door het geschikt te maken voor het wonen met meerdere mensen: een Nieuw Bouwlust.  Om u nog beter te informeren hebben we een web site geopend. www.nieuwbouwlust.nl

Het schetsplan is door de gemeente goedgekeurd. Op basis hiervan kan de definitieve bouwaanvraag gedaan worden. Dit betekent, dat we op de plaats van de huidige kapschuur een ruime ( 429 m2 gebruiksoppervlakte) en landschappelijk mooi gelegen woning kunnen bouwen. Deze woning kan goed gesplitst worden in twee of drie eenheden. Bewoning door drie tot vijf  personen is dan heel goed mogelijk. Het doel om in de toekomst met 6 tot 8 personen het erf te bewonen, kan hiermee gerealiseerd worden.

We zoeken nu partners. Partners, die het project mede vorm willen geven, hun kwaliteiten willen inzetten, van het buitenleven houden en de uitdaging willen oppakken om er met elkaar een fantastische woon- en leefplek van te maken. Het is nu nog mogelijk om samen met meerdere personen in te stappen.

Het erf en de gebouwen bieden vele mogelijkheden. De bestaande stolpboerderij, met ronde historische manege, hobbykas, het grote erf en met name ook de nieuwe ‘woning’ bieden vele mogelijkheden voor allerlei uitdagende initiatieven.

We willen dus graag in contact komen met mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn. Misschien ben je dat zelf. Om een zo groot mogelijke kans te hebben geschikte partners te vinden,  willen we bij deze vragen deze brief ook door te sturen in jouw/jullie netwerk van vrienden, kennissen en potentiële belangstellenden. Velen van ons zitten immers in een fase, waarin nagedacht wordt over het hoe, wat en waar in een volgende levensfase.

Voor ons is het een spannend en vreugdevol moment om deze stap nu te kunnen zetten en we zijn dan ook zeer benieuwd naar je/uw reactie.

Met hartelijke groet,

Ineke de Morée en Peter van Zutphen

bouwlust@planet.nl petervanzutphen@planet.nl inekedemoree@planet.nl